Tankrensning

Tankrensning

Vi tilbyder topmoderne indvendig rensning/vask og teknisk rengøring af tankvogne, silovogne, tankcontainere og tilbehør. Efter vask og/eller rensning kan der udstedes EFTCO godkendt rensningscertifikat, og der er mulighed for plombering af tankvogn.

Som en ekstra service kan Dantra A/S også tilbyde trykafprøvning af aflæsser- /hydraulikslanger i godkendt trykprøvningsbænk med mulighed for trykafprøvning med luft eller vand, samt efterfølgende certifikat.

Vaskeanlæg

Dantra A/S tilbyder moderne vaskefaciliteter til udvendig vask af de fleste typer lastvogne, tankvogne og trailere.

Vi tilbyder både børstevaske med moderne vaskeanlæg, særlige quickvaskeprogrammer samt manuel vaske. Således kan vi også vaske specielle vogntog, fx, tank-/silo biler, køle-/frysebiler og container-biler, samt entreprenør materiel m.v. Derudover vasker vi varevogne og ladvogne, samt tilbyder komplet synsvask.

Miljø i fokus

Hos Dantra A/S har vi stort fokus på miljøet, og vi videreudvikler løbende vores anlæg efter de nyeste forskrifter. Blandt andet udskiller, genanvender og renser anlægget store dele af de vaskemidler og kemikalier samt det vand,  der anvendes. Vi er kontinuerligt i tæt dialog med miljømyndighederne, og ligeledes er vi certificeret efter både ISO 9001 og 14001. Desuden er vaskeanlægget SQAS og EFTCO certificeret.

Kontakt

Ønsker din virksomhed at fremstå med en flåde af rene og velpassede lastvogne, tanke eller trailere, eller har du behov for at få dit materiel rengjort med et rensningscertifikat, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i dine behov og krav.

Vaskehallen kontaktes på:

Tlf. +45 2268 3399

Mail: mma@dantra.dk

Åbningstider:

Mandag - fredag kl.07.30 - 18.00

Lørdag kl. 08.00 - 12.00