Veteranlastbil rally & Lastbilshow

27.06.2009

Veteranbil rally, Silkeborg

Dansk Tanktransport A/S har i en årrække været ejer af en veteranlastbil. Nemlig en knap så almindelig model "1600 DD" med mulighed for træk på begge aksler.

I forbindelse med det årlige veteranlastbils rally i Silkeborg, valgte Dansk Tanktransport at deltage d. 13. juni.

Inden afgang fra Silkeborg, stillede alle bilerne (Ca. 110 stk.) op til parade. Herefter kunne alle tilskuerne gå rundt og beundre alle de flotte biler.

Den gamle DAF, årg. 1964, vakte stor opmærksomhed, da det ikke er en almindelig lastbil.

Undervejs på ruten, som gik via Bording, Hestlund, Ikast, Brunkulslejren, Isenvad og Hjøllund blev chaufførerne flere gange opfordret til at stoppe, således bilen kunne blive foreviget af alle fotograferne, der stod placeret undervejs.

Der opstod desværre tekniske problemer ved den sidste post i Hjøllund, og derfor returnerede bilen til garagen, efter at have løst opgaven ved posten.

Disse begyndervanskeligheder, lod vi os ikke slå ud af. Det blev med det samme besluttet at vi deltager igen i 2010 for at fuldføre rallyet.

 

Lastbilshow, Herning

Succesen fra Silkeborg havde givet blod på tanden. Vi besluttede derfor at vi også ville vise flaget på Lastbilshowet i Herning lørdag og søndag d. 20. & 21. juni.

Den gamle DAF 1600 DD var sammen med 2 af vore helt nye tankvogne på udstilling.

Igen var den "gamle" det helt store trækplaster. Folk stimlede til, tog billeder og spurgte interesseret til den gamle DAF. Blandt de besøgende var en tidligere medarbejder, som havde været med til at restaurere lastbilen.

Vi vil også i fremtiden være at finde på div. relevante lastbilshows.