11 danske chauffører hyldet med IRU’s æresdiplom

Dantra A/S står øverst på topscorerlistren med ikke mindre end 4 hædrede chauffører.

Alle ved det. Det er rart at få anerkendelse, og det ved de specielt hos Dantra A/S. Derfor indstillede virksomheden i foråret fire af sine garvede og dygtige chauffører til IRU’s internationale æresdiplom. IRU er den internationale organisation for vejtransport.

IRU’s æresdiplom bliver uddelt hvert år til loyale og stabile chauffører, der har kørt over en million kilometer uden at være involveret i alvorlige trafikulykker. Det er chaufførernes egne vognmænd, der indstiller dem til prisen, og selvkørende vognmænd kan også tildeles prisen, som består af et æresdiplom og rn IRU-guldnål

Kvalitetsstempel til chauffører
– Det er vigtigt med anerkendelse, og derfor blev jeg også utrolig glad, da jeg fik at vide, at vi har fire chauffører, der hver får prisen, siger Marc Jeel, der er transportchef i Dantra A/S.

Forløsningen kom i weekenden til Dantras chaufførmøde, hvor de fire chauffører fik overrakt deres æresdiplomer. Alle er enige om, at det er en god anerkendelse og et tegn på tæt forbindelse mellem chauffør og arbejdsplads.

– Her har man stor indflydelse og medbestemmelse. Sådan et æresdiplom viser, at man er en pålidelig medarbejder, og jeg vil gerne blive her, til jeg skal pensioneres, siger en af de fire hædrede Dantra-chauffører, René Enok.

Hædrede chauffører er forbilleder
Ledelsen er glad for de fire chauffører. Blandt kunder og kolleger er de vellidte og respekterede. Chaufførerne er gode forbilleder, og de er gode til at oplære nye chauffører med mindre erfaring bag rattet og færre kilometer på cv’et.

– De er vellidte og anerkendte og et godt forbillede. Vi lytter til dem. De har en god erfaring, som vi kan lære af, og når vi har meget krævende opgaver, sender vi de erfarne rotter ud, siger transportchefen og smiler.

Dantra A/S er topscorer
I Danmark er der 11 chauffører, der i år har fået prisen. Fire af de hædrede chauffører arbejder hos Dantra A/S, og det gør virksomheden til national topscorer med flest belønnede chauffører.

På internationalt plan var der i 2012 1.041 chauffører fra 25 lande, der fik IRU’s æresdiplom. Fordelingen viser, at Østeuropa har mange dygtige chauffører. Nogle af topscorelandene er Rusland med 89 chauffører, Tyrkiet med 82 og Polen med 55.

De fire IRU-hædrede chauffører hos Dantra A/S er:

  • Aage Klejstrup, Dantra A/S
  • Niels Rasmussen, Dantra A/S
  • Rene Karsten Hjorth Enok, Dantra A/S
  • Teddy Rosenberg, Dantra A/S

De fire dygtige chauffører fra ITD-medlemmet Dantra A/S. Alle har fået IRU´s æresdiplom. Fra venstre er det Aage Klejstrup, Niels Rasmussen, Rene Karsten Hjorth Enok og Teddy Rosenberg..

Forløsningen kom i weekenden til Dantras chaufførmøde, hvor de fire chauffører fik overrakt deres æresdiplomer. Alle er enige om, at det er en god anerkendelse og et tegn på tæt forbindelse mellem chauffør og arbejdsplads.