Åbent hus ved Truckcenter Midtjylland A/S

lldebrand, pølser og masser af lastbiler.

I Hjøllund var der masser at se på for hele familien, da Truckcenter Midtjylland A/S og 20 eksterne udstillere lørdag d. 17 oktober markerede centrets modernisering med et omfattende åbningsarrangement.

I sidste måned kunne det tidligere Midtland Auto præsentere sine to totalrenoverde og udbyggede truckcentre i Hjøllund og Padborg og i den forbindelse lancerede vi en vifte af nye servicetilbud. Samtidig gennemførte værkstederne et navneskifte til hhv. Truckcenter Midtjylland A/S og Truckcenter Padborg A/S.

Truckcenterets faciliteter, der dækker et areal på ikke mindre end 42.000 m2 var åbent for alle interesserede og samtidig præsenterede 20 af vores leverandører og partnere deres tilbud til transportbranchen.

Det kom måske lidt bag på nogle af de over 500 besøgende, hvor bred viften er servicetilbud er, som udover det traditionelle værksted også indbefatter, smede- og opbygningsværksted, hydraulikværksted, dækcenter, smørehal, syns- og bremsehal, vaskeanlæg og tankrensningsanlæg.

Blandt de deltagende leverandører var lastvognsproducenten DAF, olieselskabet OK og smøreoliefabrikanten Mobil. På reservedelsområdet deltog TRP, Europart, VBG, Dinex og Sachs, og inden for elektronisk udstyr præsenterede en række udstillere deres programmer inden for front- og bakkameraer, kommunikationsudstyr og navigationsanlæg.

Vi havde også besøg en udstillingsbus fra Euromaster, der bl.a. viste anden generation af Michelins Energy-dæk. Desuden deltog brancheforeningen ITD og FDE, der fortalte om love, regler og transportbranchens nye imagekampagne, mens Århus Tekniske Skole berettede om EU Kvalifikationsuddannelse af chauffører.

Til de mange børn (og alle andre) var der også noget; man kunne prøve en tur i en brandbil, more sig i de opstilelde hoppeborge, samt beundre de fjernstyrede lastbiler og entreprenørmaskiner. Lidt godt til ganen var der også, Silkeborg Slagteren fik da bl.a. serveret lidt over 1.400 pølser.

Særlig stor opmærksomhed fik de to brandbiler, fra Silkeborg Brand & Redning, der dagen igennem afviklede brandslukningsøvelser, og de gav de besøgende mulighed for selv at lege brandmand, og slukke brande i olietønder.

Dagen bød endvidere på et stort opbud af lastbiler og sættevogne fra en række transportvirksomheder. Samtidig blev der udstillet veterankøretøjer samt Jason Watts trailer- og teltarrangement til DTC-brug.

Lastbil simulatoren fra TSU, TransportSektorens Uddannelsesfond, tiltrak sig stor interesse med over 50 gennemførte simulationer.