Beredskabsøvelse

En meget kold mandag morgen i slutningen af november afholdte vi en stor beredskabsøvelse, meldingen til Alarmcentralen lød: “DET BRÆNDER HOS DANSK TANKTRANSPORT I HJØLLUND. DER ER KOMMET EN PERSON TIL SKADE”

Øvelsen blev afviklet i samarbejde med beredskabsfirmaet Lotek, som vi også har samarbejdet med omkring vores beredskabsplan.

Vigtigheden af sådanne øvelser blev understreget, for skønt meldingen gik på brand, var situationen faktisk meget værre, for øvelsen gik på, at der var sket et klorudslip, hvilket er meget farligt og svært at kontrollere.

Evakueringen af de 38 ansatte + fremmede håndværkere gik godt. Og vigtigst af alt, så gav den stof til eftertanke, var der noget, der kunne gøres bedre…. Ja kommunikationen imellem afdelingerne og beredskabet kunne gøres lidt bedre og hurtigere.

Hos Dansk Tanktransport A/S har vi stor fokus på vores beredskab samt på førstehjælp, som alt personale løbende er på uddannelse i, og derfor afvikler vi flere mindre beredskabsøvelser og 1stor hvert år.

Dansk Tanktransport A/S er ved at undersøge mulighederne for at oprette et internt samaritterkorps, og at få en hjertestarter sat op.