Besøg af Silkeborgs borgmester

Silkeborg`s Borgmester Hanne Bæk Olsen, samt kommunaldirektør Jann Hansen og ErhvervSilkeborg`s direktør Torben Vilsgaard, besøgte i dag transportkoncernen Dantra A/S og værkstedet Truckcenter Midtjylland. Værten denne småregnende dag var Kenneth Jensen fra Dantra A/S.

Besøget startede med en historisk gennemgang af den 90 år gamle transportvirksomhed, og blev efterfulgt af en spændende rundvisning i først transportkoncernen Dantra A/S, hvor Hanne og de øvrige besøgende bla. fik fremvist hvordan en Kørselsleder`s hverdag i en professionel moderne transportvirksomhed foregår, og hvordan tungen skal holdes lige i munden når omkring 100 lastbiler dagligt skal styres rundt i hele Europa med alle mulige forskellige flydende produkter i tankene. Rundvisningen sluttede af med at Hanne ved nærmere øjesyn så en af Dantra`s mange moderne Euro 5 lastbiler, og fik en fornemmelse af en moderne chaufførs hverdag.

Derefter gik rundvisning videre til ”naboen” Truckcenter Midtjylland, hvor de besøgende fik fremvist et af Midtjyllands største lastvogns værksteder, med både alm lastvogns/trailer værksted, synsbaner, smørhal, smede/hydraulik værksted, samt Euromasters dækcenter på adressen.

Endvidere blev et af Danmarks mest moderne og miljørigtige udvendige vaskehaller til lastvogne/busser og indvendige tankrensnings anlæg til tank- og silobiler fremvist.

Rundvisningen sluttede af med fremvisning af OK`s Truckdieselanlæg samt det senest tiltag på adressen, nemlig den velbesøgte Tulip grill med tilhørende toiletter og badefaciliteter.

Derefter blev besøget rundet af med at Kenneth Jensen kort fortalte lidt om virksomheden høje krav til kvalitetssikring, miljø og sikkerhed, samt virksomhedens egenkontrol system ved Masterdriver system.