Dantra går efter guldet med Bjerringbro-Silkeborg

Dantra har forlænget sin aftale med Bjerringbro-Silkeborg i yderligere 3 år og det er der kommet denne flotte artikel ud af

Dantra er en af Skandinaviens førende tanktransportører, og nu øger virksomheden sit engagement i Bjerringbro-Silkeborg og stiger fra Sølv- til Guldpartner.

I Bjerringbro-Silkeborg er ambitionerne høje, og også i denne sæson jagter Peter Bredsdorff-Larsens tropper topplaceringer og pokaler.

Transport-virksomheden Dantra, der ligger i Hjøllund ved Hampen, støtter klubben i kampen for flere medaljer, og derfor har de valgt at gentegne og udvide samarbejdet med den midtjyske topklub.

”Baggrunden for, at vi øger sponsoratet, er blandt andet, at vi gerne vil støtte op om, at Bjerringbro-Silkeborg bliver i den absolutte top i dansk herrehåndbold, for vi mener, at det er vigtigt for Silkeborg-området at have et flagskib som Bjerringbro-Silkeborg at snakke om,” siger Kenneth Jensen, der er direktør og CEO i Dantra.

Han håber, det kan inspirere andre virksomheder, så klubben og dens samarbejdspartnere sammen kan fastholde et godt hold, der kan spille med i de store finaler og markere sig både i herreligaen herhjemme og på den europæiske scene.

Bjerringbro-Silkeborgs direktør, Jesper Schou, er glad for den nye aftale, der gælder de næste tre år:

”Vi er glade for, at Dantra bakker op om vores ambitioner og ikke blot øger sit engagement, men også på en længere aftale. For at vi kan fastholde og også gerne udbygge vores position, så er det vigtigt med et styrket samarbejde med vores eksisterende partnere og på længere aftaler. Dantra har en førende position på sit område, og det vil vi også have i Bjerringbro-Silkeborg både på og uden for banen,”

– siger han.