Bewerbung – Lehrling

Lehrling bei Dantra A/S

Wir haben zurzeit keine offenen Stellungen anzubieten:

.

Wir nehmen gern unaufgeforderte Bewerbungen entgegen – senden Sie Ihre Bewerbung an job@dantra.dk oder füllen Sie nachstehendes Formular aus.

Jobbewerbung Formular

SØG JOB - ELEV

Som økonomielev hos Dantra får man udvist tillid fra starten, hvilket gør det spændende og lærerigt og giver rigtig gode muligheder for at udvide sine kompetencer.

Jeg er efter endt elevtid blevet fastansat, hvilket jeg er rigtig glad for, ikke mindst fordi at vi hos Dantra har et godt arbejdsmiljø, hvilket gør arbejdsdagen endnu bedre.

Emilie, tidligere økonomielev

Som chaufførelev hos Dantra, er jeg tilkoblet en chauffør som støtter mig og styrker min faglighed. Det giver en ekstra tryghed. 

Ydermere er jeg min egen herre, hvor jeg kan køre en masse spændende ture, imens jeg får løn for det.

Arnor, tidligere chaufførelev

Jeg har som speditørelev fået lov at arbejde meget selvstændigt og med stort ansvar helt fra starten af min elevtid.

Mine erfarne kolleger sørger for at give mig en god oplæring og masser af støtte.

Jeg synes jobbet som speditørelev er både afvekslende og spændende, da der ikke er to dage der er ens. Du ser også hurtigt resultatet af dit arbejde.

Jeg bliver dagligt udfordret af kunder for at finde de mest optimale transportløsninger til dem. Det synes jeg er spændende.

Ud over de mange koordinerende opgaver, får man også lært en masse om de regler der skal overholdes i forskellige lande og bliver dygtig til geografi. Du lærer også om forskellige kulturer og hvordan du skal omgås og tale med andre mennesker.

Camilla, tidligere speditørelev