DT ændrer ejerstruktur

Pressemeddelelse:

Dansk Tanktransport A/S ændrer ejerstruktur

Dansk Tanktransport A/S ændrer pr. 1. juni 2008 ejerstruktur. Familiekredsen bag den 88 år gamle koncern ændrer ejerstrukturen i de tilknyttede selskaber og det betyder, at Helge Jensen Holding overtager alle aktierne i Dansk Tanktransport A/S. Dette selskab ejes af Helge Jensen, Kenneth Jensen og Disa Jensen.
Kenneth Jensen, er afdelingsleder i Dansk Tanktransport. Formålet med ændringen er et ønske om at arbejde mere målrettet og fokuseret med udviklingen af selskabet.

Helge Jensen og hans søster Lene Simonsen er 3. generation i selskabet, der blev stiftet tilbage i 1920. Lene Simonsen overtager Dansk Tanktransports ejerandele i Dansk Bio Transport A/S samt selskabets andel af Transportgården i Greve.

Dansk Tanktransport ønsker med ændringen at få et endnu større fokus på den højt specialiserede transport af væsker og har som mål, at vokse både organisk og gennem opkøb af virksomheder, der passer ind i fokusområderne.

Dansk Tanktransport har hovedkontor i Hjøllund i Midtjylland og afdelinger i Padborg og Litauen, og er en af Danmarks absolut førende tanktransportører. Virksomheden råder over mere end 100 specialbyggede tankvogne, der servicerer kunder i Danmark og i Europa.
Selskabet er ISO 9001 certificeret, GMP certificeret og SQAS certificeret og er dermed godkendt til at køre med kemiske produkter, benzin og olie, levnedsmidler, bio olie, flybrændstof, heavy fuel og skibsbunkring. Selskabet kører for nogle af markedets mest krævende transportkunder. Specielt olie- og benzinselskaber, den kemiske industri og levnedsmiddelindustrien stiller store krav til transporterne og ikke mindst chauffør-uddannelsen.

”Hos os er chauffører uddannet indenfor førstehjælp, brandbekæmpelse samt glatbane-kørsel og den løbende chaufføruddannelse foregår efter masterdriver konceptet”, udtaler Helge Jensen og fortsætter: ”Jeg vil godt påstå, at vi har nogle af Danmarks mest kompetente chauffører”.

Dansk Tanktransport er også TIV certificeret, hvilket betyder, at selskabet
har formuleret en trafiksikkerhedspolitik med klare målsætninger og retningslinjer for chaufføruddannelse og defensiv samt økonomisk kørsel.

Den store flåde af DAF lastvogne serviceres og opbygges på egne værkstedsfaciliteter og
Dansk Tanktransport A/S har status som et internationalt autoriseret DAF servicepunkt. Det betyder, at virksomheden udover at servicere egne lastvogne, også kan tilbyde både reservedele og at servicere og reparere alle DAF lastvogne.

9. maj 2008

For yderligere information kontakt direktør Helge Jensen på telefon 8798 3333.