Job hos Dantra

Job hos Dantra

Har du lyst til at komme med på holdet hos en af Skandinaviens førende tanktransportører?

Hos Dantra er medarbejderne vores vigtigste ressource. Uden kompetente, ansvarsbevidste og veluddannede medarbejdere, er vi ikke i stand til at imødegå fremtidige udfordringer og vækst.

Vi er løbende på udkig efter nye kolleger, så hvis du har lyst til at blive en del af en velkonsolideret familievirksomhed, med høj arbejdsglæde og en spændende hverdag så hører vi gerne fra dig.

Afspil video
Afspil video

Bliv chauffør hos os

Har du lyst til at komme med på holdet, og udvikle dine kompetencer som chauffør?

Ledige stillinger

Uopfordret

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig

Afspil video

Kontakt os

Jeg har som speditørelev fået lov at arbejde meget selvstændigt og med stort ansvar helt fra starten af min elevtid.

Mine erfarne kolleger sørger for at give mig en god oplæring og masser af støtte.

Jeg synes jobbet som speditørelev er både afvekslende og spændende, da der ikke er to dage der er ens. Du ser også hurtigt resultatet af dit arbejde.

Jeg bliver dagligt udfordret af kunder for at finde de mest optimale transportløsninger til dem. Det synes jeg er spændende.

Ud over de mange koordinerende opgaver, får man også lært en masse om de regler der skal overholdes i forskellige lande og bliver dygtig til geografi. 

Camilla, tidligere speditørelev