Jubilæer hos Dantra

En stor del af Dantra-koncernens ca. 150 medarbejdere har været ansat igennem mange år. Hvert år kan flere ansatte således fejre runde og halvrunde jubilæer. Aktuelt drejer det sig om:

10 års jubilæum

Kjeld Clausen Chauffør, Kolding

25 års jubilæum

Conni Kjær Logistikassistent, Troelstrup ved Brædstrup

– For en virksomhed som vores er det nødvendigt konstant at være i front på områder som sikkerhed, miljø og kvalitetsstyring. I den forbindelse er det altafgørende at tiltrække og fastholde dygtige og erfarne folk, og vi lægger stor vægt på langvarige medarbejderrelationer. Derfor er det både med stolthed og glæde, at vi i 2012 for tredje år i træk kan fejre en hel serie af runde og halvrunde jubilæer fra 10 år og opefter, udtaler transportchef Marc Ahrenfeldt Jeel.

De to aktuelle jubilæer markeredes med hver sin reception på Dantras hovedkontor i Hjøllund, hvor jubilarerne blev fejret og lykønsket af ledelsen og deres kolleger. – Det er en fornøjelse at se, hvordan så mange kompetente mennesker år efter år finder glæde ved at arbejde her. For os er både kontinuitet og nytænkning essentielt, og medarbejderne er naturligvis den allervigtigste ressource. Vi tror på, at et spændende fagligt miljø med fokus på viden, kvalitet og service er en væsentlig drivkraft og motivationsfaktor, slutter Marc Jeel.

Dantra (tidl. Dansk Tanktransport) er grundlagt i 1920 og består af transportvirksomhederne Dantra A/S (Danmark), Dantra AB (Sverige), Dantra GmbH (Tyskland) og DT Baltic UAB (Litauen). Koncernen, der har hovedkontor i Hjøllund, beskæftiger totalt ca. 150 medarbejdere og råder over 100 lastbiler. www.dantra.dk