Kundearrangement

Onsdag d. 13. maj havde Dansk Tanktransport A/S inviteret til et profesionelt kundearrangement i Hjøllund. Dagen blev en stor succes og meget inspirerende for både kunder og Dansk Tanktransport A/S.

Preben Mehlsen, bestyrelsesformand for Dansk Tanktransport A/S gav dagens første indlæg, det omhandlede hvordan den professionelle bestyrelse kan agere som modspiller i Dansk Tanktransport A/S fortsatte udvikling, han blev suppleret af Finn Poulsen og Kenneth Jensen som talte om, hvad det er, der gør en transportør profesionel.

Næste indlæg stod Folketingsmedlemmet og Trafikordfører for Venstre, Kristian Pihl Lorentzen for, han talte bla. om de udfordringer man som professionel transportør står overfor, blandt emner var de infrastrukturmæssige problemer, der vil opstå/blive forværret indenfor nogle år.

Inden en rundvisningen på virksomheden blev der serveret en god frokost, tilberedt af restauranten; Gastronomisk Institut.

Næste indlæg stod racerkøreren Jason Watt for, han talte bla. om livet som professionel racerkører med fokus på kommunikation og vigtigheden af denne.

Herefter blev gæsterne hentet af spillerbussen fra BSV (Bjerringbro-Silkeborg/Voel Håndbold) efter et foredrag af håndboldeksperten Bent Nyegaard om hvordan man driver en profesionel håndboldklub, kom trænerne fra BSV (Nikolaj Jacobsen og Carsten Albrektsen) og fortalte om modstanderen og BSV’ taktiske oplæg. Dagen sluttede så med en kamp i herrernes slutspil.