Nye truckcentre vil henvende sig til alle

Det tidligere Midtland Auto har igennem 25 år serviceret alle former for lastbiler, busser og trailere – dels i Hjøllund ud til A13, dels ved motorvejen i Padborg. De to værksteder er blevet moderniseret, og under nye navne, hhv. Truckcenter Midtjylland A/S og Truckcenter Padborg A/S, vil de nu løbende udbygge deres produktvifte og kundekreds.

Værkstederne har eksisteret siden midten af firserne, og mange af medarbejderne har været med lige siden. Lige nu er det tidligere Midtland Auto imidlertidig på vej gennem en omfattende fornyelsesproces.

Kjeld Clausen, værkfører hos Truckcenter Padborg A/S, er med 24 års ancennitet bland veteranerne i virksomheden. Han har på tæt hold kunnet følge arbejdspladsens udvikling i den seneste tid og er ikke i tvivl om, at de gamle dyder stadig er i højsædet. – Der er gennemført betydelige investeringer, så vi kan levere alle de ydelser, kunderne efterspørger, og yde optimal service til vognmænd og chauffører. Selvom navneskiftet indikerer, at talrige nyheder er kommet til, bliver vores mangeårige kvalitetsstandard stadig holdt i hævd, siger værkføren, der glæder sig over sit nybyggede center ved Shell på Transitvej i Padborg. Samtidig afslører han, at de to truckcentre allerede er på vej med yderligere en række tiltag, som man forventer at kunne offentliggøre i løbet af de næste måneder.

Fokus på fleksibilitet og nye kunder

De mest gennemgribende ændringer er dog sket hos Truckcenter Midtjylland A/S i Hjøllund. Her har man netop kunnet ibrugtage moderniserede og udvidede faciliteter, som i dagdækker et areal på 42.000m². Værkfører Erling Mikkelsen, som har over 30 års erfaring i værkstedsbranchen lægger ikke skjul på, at baggrunden for kapacitetsudvidelsen er et ønske om flere nye kunder. – Hidtil har den væsentligste aktivitet her i Hjøllund været vedligehold af en flåde på i alt godt 150 rullende enheder for en af landets store transportvirksomheder. Nu vil vi imidlertid også aktivt henvende os til alle de øvrige lastvogne,trailere/blokvogne, busser og entreprenørmateriel, der dagligt kører forbi os på hovedvejene A13 og A15 i det midtjyske. Defor har bl.a. investeret i et nyt vaske- og renseanlæg og for maksimal chaufførkomfort indrettet rum med Internet, kaffe, pc og tv til fri afbenyttelse, fortæller han.

Man råder også over synshal, gratis spejlbane og godkendt bremsestand. Begge truckcentre har dagligt længe åbent og udvidede åbningstider efter aftale. Desuden er der døgnvagt og mulighed for udkald med servicevogn fra begge værksteder, hvorved hele det syd- og midjyske område dækkes. Endelig har værkstederne egen blokvogn, der kan benyttes til afhentning af havarerede køretøjer hvor som helst.

Vi vil være vore kunders førstevalg. Ud over fastholdelse af det mangeårige fokus på kvalitet kræver det, at vi tibyder størst mulig fleksibilitet. Defor har vi investeret i at blive en alsidig samarbejdspartner, der omgående kan hjælpe – uanset hvor eller hvornår, siger Kjeld Clausen.

Servicerer alt rullende materiel

Truckcentrene er ISO-9001 & 14001 – certificerede samt autoriserede DAF-værksteder, men på en typisk arbejdsdag udføres der arbejde på alt rullende materiel – herunder også mange lastbiler af andre mærker, samt trailere og busser.

Siden starten har vi taget os af alle bil- og busmærker. Ud over DAF har vi stor erfaring med Scania, Volvo, MAN, Mercedes og Iveco, og mange af vore erfarne mekanikere har tidligere arbejdet med netop disse mærker. Vi reparerer og syner også mange trailere, og så får vi flere og flere opgaver inden for hydraulikservice og opbygning, siger Erling Mikkelsen.

Navneskiftet og den udvidede vifte af serviceydelser markeres med specialtilbud på service, synstjek og ADBlue i en tidsbegrænset periode. Samtidig inviteres alle interesserede vognmænd til at besøge de nyistandsatte og udvidede faciliteter. – Så giver vi både en kop kaffe og en rundvisning, slutter de to værkførere.

Erling Mikkelsen, Truckcenter Midtjylland A/S

Kjeld Clausen, Truckcenter Padborg A/S