Nyheder / 11 danske chauffører hyldet med IRU’s æresdiplom

11 danske chauffører hyldet med IRU’s æresdiplom

Dantra A/S står øverst på topscorerlistren med ikke mindre end 4 hædrede chauffører.

Kvalitetsstempel til chauffører

Alle ved det. Det er rart at få anerkendelse, og det ved de specielt hos Dantra A/S. Derfor indstillede virksomheden i foråret fire af sine garvede og dygtige chauffører til IRU’s internationale æresdiplom. IRU er den internationale organisation for vejtransport.

IRU’s æresdiplom bliver uddelt hvert år til loyale og stabile chauffører, der har kørt over en million kilometer uden at være involveret i alvorlige trafikulykker. Det er chaufførernes egne vognmænd, der indstiller dem til prisen, og selvkørende vognmænd kan også tildeles prisen, som består af et æresdiplom og rn IRU-guldnål

Det er vigtigt med anerkendelse, og derfor blev jeg også utrolig glad, da jeg fik at vide, at vi har fire chauffører, der hver får prisen.

- Marc Jeel

Forløsningen kom i weekenden til Dantras chaufførmøde, hvor de fire chauffører fik overrakt deres æresdiplomer. Alle er enige om, at det er en god anerkendelse og et tegn på tæt forbindelse mellem chauffør og arbejdsplads.

Her har man stor indflydelse og medbestemmelse. Sådan et æresdiplom viser, at man er en pålidelig medarbejder, og jeg vil gerne blive her, til jeg skal pensioneres.

- René Enok, Dantra-chauffør

Hædrede chauffører er forbilleder

Ledelsen er glad for de fire chauffører. Blandt kunder og kolleger er de vellidte og respekterede. Chaufførerne er gode forbilleder, og de er gode til at oplære nye chauffører med mindre erfaring bag rattet og færre kilometer på cv’et.

De er vellidte og anerkendte og et godt forbillede. Vi lytter til dem. De har en god erfaring, som vi kan lære af, og når vi har meget krævende opgaver, sender vi de erfarne rotter ud.

- Marc Jeel

Dantra A/S er topscorer

I Danmark er der 11 chauffører, der i år har fået prisen. Fire af de hædrede chauffører arbejder hos Dantra A/S, og det gør virksomheden til national topscorer med flest belønnede chauffører.

På internationalt plan var der i 2012 1.041 chauffører fra 25 lande, der fik IRU’s æresdiplom. Fordelingen viser, at Østeuropa har mange dygtige chauffører. Nogle af topscorelandene er Rusland med 89 chauffører, Tyrkiet med 82 og Polen med 55.

De fire IRU-hædrede chauffører hos Dantra A/S er:

Aage Klejstrup, Dantra A/S
Niels Rasmussen, Dantra A/S
Rene Karsten Hjorth Enok, Dantra A/S
Teddy Rosenberg, Dantra A/S-

Kontakt os

Jeg har som speditørelev fået lov at arbejde meget selvstændigt og med stort ansvar helt fra starten af min elevtid.

Mine erfarne kolleger sørger for at give mig en god oplæring og masser af støtte.

Jeg synes jobbet som speditørelev er både afvekslende og spændende, da der ikke er to dage der er ens. Du ser også hurtigt resultatet af dit arbejde.

Jeg bliver dagligt udfordret af kunder for at finde de mest optimale transportløsninger til dem. Det synes jeg er spændende.

Ud over de mange koordinerende opgaver, får man også lært en masse om de regler der skal overholdes i forskellige lande og bliver dygtig til geografi. 

Camilla, tidligere speditørelev