Nyheder / Dantra fylder 100 år

Dantra fylder 100 år

Den familiedrevne tanktransportør Dantra A/S kan i 2020 fejre 100-års jubilæum. Stærke værdier og professionalisme skal sikre 100 år mere i front.

I august 2020 kan tanktransportøren Dantra A/S fejre 100-års jubilæum. Virksomheden styres i dag af fjerde generation af familien Jensen, som med base i Hjøllund, har udviklet sig til at være en af Skandinaviens førende inden for specialiserede tanktransporter.

For Kenneth Jensen er det samtidig hans tiårs jubilæum som administrerende direktør, efter han overtog tjansen fra sin far i 2010.

Jeg er meget stolt af at stå i spidsen for Dantra, som har haft kæmpe betydning for min familie i et helt århundrede. Og jeg glæder mig rigtigt meget til at fejre dette senere på året, hvor vi holder en jubilæumsreception for vores kunder, leverandører, samarbejdspartnere og venner af huset den ene dag – og en stor fest for alle vores fantastiske medarbejdere og deres familier den anden dag.

- Kenneth Jensen

Familieværdier i centrum

At det fortsat er familien Jensen, der driver Dantra, er ikke en tilfældighed. Kenneth Jensen fremhæver selv de familiemæssige værdier, som værende helt afgørende for, hvordan virksomheden bliver drevet:

I Dantra vægter vi sikkerhed, tillid og tryghed frem for alt. Ikke kun over for vores kunder, men også overfor vores medarbejdere. Lige så naturligt det er for os med efteruddannelse, er det at holde sociale arrangementer og at støtte lokale tiltag.

Vi har kunne drive virksomhed så længe, fordi vi er en seriøs og professionel arbejdsplads, men også fordi familien står bag alle, og at vi har det godt og sjovt med hinanden. Det har gjort os til en attraktiv arbejdsplads, som holder på sine dygtige medarbejdere.


- Kenneth Jensen

Kenneth Jensen fremhæver også virksomhedens masterdriver-koncept, hvor tidligere professionelle og erfarne chauffører indgår i administrative roller for at fastholde en høj grad af leveringsperformance og kvalitet, som en vigtig faktor for virksomhedens succes i branchen.-

Specialisering sikrer fremtiden

Siden Dantras sidste runde jubilæum i 2010 har ledelsen fulgt efterspørgslen i branchen, skåret transporter af levnedsmidler fra, og i stedet valgt at specialisere forretningen mod transporter af primært tekniske og kemiske produkter. Hertil har man investeret et trecifret millionbeløb i vognparken og nyt materiel.

Vi må aldrig stå stille. Hvis man ikke udvikler sig, så afvikler man. Og vi vil altid sigte mod at udvikle os og følge med tiden og vores kunder, ved at være innovative og fleksible, men uden at gå på kompromis med vores værdier om kvalitet og professionalisme.

Hvad vi laver eller har med i tanken i fremtiden, må tiden vise – men holder vi på værdierne, tror vi også på, at vi fortsat vil være en attraktiv arbejdsplads, og samarbejdspartner for vores kunder i de næste 50 og 100 år.


- Kenneth Jensen-

Kontakt os

Jeg har som speditørelev fået lov at arbejde meget selvstændigt og med stort ansvar helt fra starten af min elevtid.

Mine erfarne kolleger sørger for at give mig en god oplæring og masser af støtte.

Jeg synes jobbet som speditørelev er både afvekslende og spændende, da der ikke er to dage der er ens. Du ser også hurtigt resultatet af dit arbejde.

Jeg bliver dagligt udfordret af kunder for at finde de mest optimale transportløsninger til dem. Det synes jeg er spændende.

Ud over de mange koordinerende opgaver, får man også lært en masse om de regler der skal overholdes i forskellige lande og bliver dygtig til geografi. 

Camilla, tidligere speditørelev