Nyheder / Dantra udvider bilparken med 11 nye DAF-lastvogne

Dantra udvider bilparken med 11 nye DAF-lastvogne

DAF har netop leveret yderligere fem lastvogne af typen XF Euro 6 til Dantra – de første i en serie på 11, hvoraf to erstatter eksisterende biler, mens de resterende ni går til en nettoudvidelse af koncernens bilflåde i ind- og udland.

DAF forventer, at både drivline, aksler og motor på bilerne kan gå 1,6 mio. km, og det dækker vores behov.

- Kenneth Jensen, adm. direktør og koncernchef Dantra A/S.

Her er tale om modellen XF Euro 6 Space Cab med 460 hk, som ud over at være miljøvenlig byder på en række banebrydende nye egenskaber. Bilerne leveres i Dantras letgenkendelige røde farve og med en lang liste af ekstraudstyr, som især bidrager til højere sikkerhed – herunder røde sikkerhedsseler, airbags, håndfri telefoninstallationer, alkohollåse, frontkameraer, komplet ADR, DAF Night Lock, tolvtrins automatgearkasser samt hastighedsbegrænsning til 85 km/t.

Dantra har siden 1971 kørt med DAF, som længe har været det primære bilmærke i flåden. Koncernen var også først i Skandinavien til at indregistrere en DAF XF Euro 6, og nu følges den første ordre altså op med en ny og større.

Efter at have testkørt XF Euro 6 igennem et år besluttede vi at udvide flåden, da vi fik behov for yderligere biler. Valget faldt på flere DAF XF’ere, fordi modellen scorer højt på både pris, driftsøkonomi og kvalitet.

- Kenneth Jensen

Bilerne er designet til tankvognskørsel og opbygges hos Truckcenter A/S i Hjøllund. De vil gennem servicekontrakter blive vedligeholdt af Truckcenters afdelinger i Hjøllund, Padborg og Malmø. Dækkene er leveret af Michelin.-

Kontakt os

Jeg har som speditørelev fået lov at arbejde meget selvstændigt og med stort ansvar helt fra starten af min elevtid.

Mine erfarne kolleger sørger for at give mig en god oplæring og masser af støtte.

Jeg synes jobbet som speditørelev er både afvekslende og spændende, da der ikke er to dage der er ens. Du ser også hurtigt resultatet af dit arbejde.

Jeg bliver dagligt udfordret af kunder for at finde de mest optimale transportløsninger til dem. Det synes jeg er spændende.

Ud over de mange koordinerende opgaver, får man også lært en masse om de regler der skal overholdes i forskellige lande og bliver dygtig til geografi. 

Camilla, tidligere speditørelev