Nyheder / Jubilæer hos Dantra

Jubilæer hos Dantra

En stor del af Dantra-koncernens ca. 150 medarbejdere har været ansat igennem mange år. Hvert år kan flere ansatte således fejre runde og halvrunde jubilæer. Aktuelt drejer det sig om:

10 års jubilæum
Kjeld Clausen Chauffør, Kolding

25 års jubilæum
Conni Kjær Logistikassistent, Troelstrup ved Brædstrup

For en virksomhed som vores er det nødvendigt konstant at være i front på områder som sikkerhed, miljø og kvalitetsstyring. I den forbindelse er det altafgørende at tiltrække og fastholde dygtige og erfarne folk, og vi lægger stor vægt på langvarige medarbejderrelationer. Derfor er det både med stolthed og glæde, at vi i 2012 for tredje år i træk kan fejre en hel serie af runde og halvrunde jubilæer fra 10 år og opefter.

- Marc Ahrenfeldt Jeel, transportchef

De to aktuelle jubilæer markeredes med hver sin reception på Dantras hovedkontor i Hjøllund, hvor jubilarerne blev fejret og lykønsket af ledelsen og deres kolleger. – Det er en fornøjelse at se, hvordan så mange kompetente mennesker år efter år finder glæde ved at arbejde her. For os er både kontinuitet og nytænkning essentielt, og medarbejderne er naturligvis den allervigtigste ressource. Vi tror på, at et spændende fagligt miljø med fokus på viden, kvalitet og service er en væsentlig drivkraft og motivationsfaktor, slutter Marc Jeel.-

Kontakt os

Jeg har som speditørelev fået lov at arbejde meget selvstændigt og med stort ansvar helt fra starten af min elevtid.

Mine erfarne kolleger sørger for at give mig en god oplæring og masser af støtte.

Jeg synes jobbet som speditørelev er både afvekslende og spændende, da der ikke er to dage der er ens. Du ser også hurtigt resultatet af dit arbejde.

Jeg bliver dagligt udfordret af kunder for at finde de mest optimale transportløsninger til dem. Det synes jeg er spændende.

Ud over de mange koordinerende opgaver, får man også lært en masse om de regler der skal overholdes i forskellige lande og bliver dygtig til geografi. 

Camilla, tidligere speditørelev