Nyheder / Medarbejder jubilæum hos Dantra

Medarbejder jubilæum hos Dantra

Vi er stolte over at kunne konstaterer, at mange af vores medarbejdere har arbejdet hos os i mange år. Derfor var der ekstra meget at fejre denne sommer, som ud over 90 års fødselsdagen, også bød på hele fire jubilæer.

Fredagens 90 års reception blev fulgt op af et stort medarbejderarrangement dagen, lørdag den 21. august, hvor over 100 medarbejdere var mødt op for at fejre fødselsdagen og de fire jubilarer.

Ud over vognmanden, var der også 3 medarbejdere, der kunne fejre 25 års jubilæum, nemlig Keld Jacobsen, Kjeld `Clausen og Rene Enok. Sluttelig blev der givet gave til Helge Jensen fra både Dantra A/S (jagtrejse) samt fra medarbejderne(golfoplevelse)

Stemningen og det store fremmøde vidnede om en stærk samhørighedsfølelse og fælles ånd i koncernen – og på af at vejrguderne ikke helt var med os, havde vi en super god dag sammen.-

Kontakt os

Jeg har som speditørelev fået lov at arbejde meget selvstændigt og med stort ansvar helt fra starten af min elevtid.

Mine erfarne kolleger sørger for at give mig en god oplæring og masser af støtte.

Jeg synes jobbet som speditørelev er både afvekslende og spændende, da der ikke er to dage der er ens. Du ser også hurtigt resultatet af dit arbejde.

Jeg bliver dagligt udfordret af kunder for at finde de mest optimale transportløsninger til dem. Det synes jeg er spændende.

Ud over de mange koordinerende opgaver, får man også lært en masse om de regler der skal overholdes i forskellige lande og bliver dygtig til geografi. 

Camilla, tidligere speditørelev