Nyheder / Nyt link-modul vogn

Nyt link-modul vogn

Et nyt set up til et link-modul vogntog

BREAKING

Vi tilbyder et nyt set up til et link-modul vogntog, som ikke mange andre har fået fingrene i, men som har masser af fordele. Link-modul vogntog har været på markedet et stykke tid, men vi er firstmovers med netop denne specifikke opbygning, og vi er enormt spændte på at høre jeres reaktion.-

Setuppet er et 25 meter link-modul vogntog med fastmonteret tank og tilkoblet tanktrailer! Det er den første af sin slags i Danmark, som er beregnet til kørsel af kemiske produkter i Skandinavien. Lastekapacitet er op til 40 ton, og den er spækket med udstyr til at kunne håndtere de fleste typer opgaver.

”Hos Dantra er vi stolte og enormt glade for, at det har været muligt at sætte dette link setup i drift. Vi har allerede testet, og kan sige, at vi er mere end tilfredse med resultatet fra den første link-setup. Vi ser frem til løbende at bruge og teste et set up, som giver os flere muligheder og fleksibilitet.

- Bent Levring
Drift- og materielchef

Kontakt os

Jeg har som speditørelev fået lov at arbejde meget selvstændigt og med stort ansvar helt fra starten af min elevtid.

Mine erfarne kolleger sørger for at give mig en god oplæring og masser af støtte.

Jeg synes jobbet som speditørelev er både afvekslende og spændende, da der ikke er to dage der er ens. Du ser også hurtigt resultatet af dit arbejde.

Jeg bliver dagligt udfordret af kunder for at finde de mest optimale transportløsninger til dem. Det synes jeg er spændende.

Ud over de mange koordinerende opgaver, får man også lært en masse om de regler der skal overholdes i forskellige lande og bliver dygtig til geografi. 

Camilla, tidligere speditørelev