Om
Dantra Group

Dantra Group - Grundlagt i 1920

Dantra Group er et transportfirma, som har domicil i Hjøllund i Midtjylland. Vi råder i dag over en lastvognsflåde på mere end 130 moderne og specialiserede tankvogne, der dagligt transporterer flydende produkter overalt i Danmark og Europa.

Dantra kører primært med kemiske og tekniske produkter samt  foderstoffer.

Dantra Group har desuden afdelinger i Køge, Malmø i Sverige samt Kaunas i Litauen.

Dantra Group er certificeret efter ISO 9001+14001, SQAS og GMP+

Vi er medlem af

Mission og Vision

Vi er en international logistikvirksomhed, der tilfører gensidig værdi i vores samarbejdsrelationer ved at tilbyde transport af flydende kemiske og tekniske produkter, der lever op til markedets strengeste sikkerheds- og miljømæssige krav.

Vi ønsker at være vores kunders førstevalg og blandt de største transportører af flydende kemiske og tekniske produkter i Skandinavien.

Kontakt os

Jeg har som speditørelev fået lov at arbejde meget selvstændigt og med stort ansvar helt fra starten af min elevtid.

Mine erfarne kolleger sørger for at give mig en god oplæring og masser af støtte.

Jeg synes jobbet som speditørelev er både afvekslende og spændende, da der ikke er to dage der er ens. Du ser også hurtigt resultatet af dit arbejde.

Jeg bliver dagligt udfordret af kunder for at finde de mest optimale transportløsninger til dem. Det synes jeg er spændende.

Ud over de mange koordinerende opgaver, får man også lært en masse om de regler der skal overholdes i forskellige lande og bliver dygtig til geografi. 

Camilla, tidligere speditørelev