Tankrensning & Vaskeanlæg

Tankrensning

Vi tilbyder indvendig rensning/vask og teknisk rengøring af tankvogne, silovogne, tankcontainere og tilbehør. Efter vask og/eller rensning kan der udstedes EFTCO-godkendt rensningscertifikat, og tankvognen kan plomberes.

 

Vaskeanlæg

Som en ekstra service tilbyder vi også trykafprøvning af aflæsser- /hydraulikslanger i godkendt trykprøvningsbænk med mulighed for trykafprøvning med luft eller vand samt efterfølgende certifikat.

 

Vaskefaciliteter og EFTCO-godkendt tankrensningsanlæg.

Vi tilbyder vaskefaciliteter til udvendig vask af de fleste typer lastvogne, tankvogne og trailere.

Vi tilbyder både børstevaske med moderne vaskeanlæg, særlige quick-vaskeprogrammer samt manuel vask. Således kan vi også vaske specielle vogntog, fx, tank-/silo-biler, køle-/frysebiler, presenningsbiler og containerbiler samt entreprenørmateriel m.v. Derudover vasker vi varevogne og ladvogne samt tilbyder komplet synsvask.

 

Vaskehallen kontaktes på:

Tlf. +45 2268 3399 eller mail: washbooking@dantra.dk

Åbningstider:

Mandag – fredag kl. 07.30 – 18.00
Lørdag kl. 08.00 – 12.00 – efter aftale

Miljø i fokus

Hos Dantra A/S har vi stort fokus på miljøet, og vi videreudvikler løbende vores anlæg efter de nyeste forskrifter. Blandt andet udskiller, genanvender og renser anlægget store dele af de vaskemidler og kemikalier samt det vand, der anvendes. Vi er kontinuerligt i tæt dialog med miljømyndighederne og er ligeledes certificeret efter både ISO 9001 og 14001. Desuden er vaskeanlægget SQAS- og EFTCO-certificeret.

.

Kontakt

Ønsker din virksomhed at fremstå med en flåde af rene og velpassede lastvogne, tanke eller trailere, eller har du behov for at få dit materiel rengjort med et rensningscertifikat, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i dine behov og krav.

 

Vaskehallen kontaktes på:

Tlf. +45 2268 3399 eller mail: washbooking@dantra.dk

Åbningstider:

Mandag – fredag kl. 07.30 – 18.00
Lørdag kl. 08.00 – 12.00 – efter aftale