Transportministeren på besøg hos Dantra

Det pæne tøj var fundet frem, da den nyligt udnævnte transportminister, Hans Christian Schmidt, havde sat en dag af til at besøge forskellige midtjyske virksomheder. Det lokale folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen havde inviteret ministeren, og rundturen førte blandt andet de to politikere og Silkeborgs borgmester, Steen Vindum, til transportvirksomheden Dantra i Hjøllund. Her glæder administrerende direktør Kenneth Jensen sig over interessen:

– Det er naturligvis tilfredsstillende og et klap på skulderen at få besøg af transportministeren. Det viser, at der bliver lagt mærke til den måde, vi driver vores virksomhed på.

Dantra er en højtspecialiseret virksomhed med fokus på forskellige typer af tanktransport i det meste af Europa, og det var blandt andet derfor, at Hans Christian Schmidt og Kristian Pihl Lorentzen lagde vejen forbi.

Moderne transportvirksomhed med historie
Som en del af besøget så transportministeren blandt andet Dantras moderne tankrenseanlæg og en af transportvirksomhedens spritnye lastbiler – en miljø- og økonomivenlig DAF XF Euro 6.

Dantra-direktøren kunne vise ministeren en moderne transportvirksomhed, der er bygget på et solidt fundament.

– Under besøget fik jeg lejlighed til at fortælle lidt om Dantras historie, der går 95 år tilbage i tiden. Virksomheden er nu ejet og ledet af fjerde generation, men selvom rødderne er dybe, kan man stadig godt være innovativ og fremsynet, fortæller Kenneth Jensen.

Inden Hans Christian Schmidt begav sig videre på de midtjyske landeveje, nåede han og Kenneth Jensen at holde en arbejdsfrokost, hvor de diskuterede forskellige emner som infrastruktur, fremtidig vækst i transportbranchen og behovet for kvalificeret arbejdskraft.