Nyheder / Dantra A/S fejrede 100-års jubilæum i godt selskab

Dantra A/S fejrede 100-års jubilæum i godt selskab

For Dantra var det naturligvis vigtigt at få markeret den flotte milepæl, så på trods af corona situationen, og med forud grundig vejledning af gæster og personale, havde vi 2 dage med veloplagte gæster og medarbejdere og en masse gode oplevelser.

Fredag d 11/9 fejrede vi med knap 200 kunder, leverandører, samarbejdspartnere og venner af huset til vores reception i Hjøllund. Her stod Dantra’s bestyrelsesformand Orla Madsen, folketingsmedlem Kristian Phil Lorentzen, branchedirektør Michael Svane og Peter Jepsen erhvervspolitisk direktør, Danske Fragtmænd og formand for ATL’s bestyrelse på talerstolen med spændende anekdoter og roser til jubilaren. Vi afslørede 2 flotte værker af Dantra’s historie fortalt i billede og skrift.-

I dagens anledning overrakte direktør Kenneth Jensen en flot gavecheck på kr. 100.000 til Danske Hospitalsklovne, som blev modtaget af direktør Kenneth Øhrberg og klovnen Filop.

Lørdag d. 12/9 fejrede knap 150 medarbejdere og familiemedlemmer, ligeledes i Hjøllund, med god mad, musik, Okkels is i rigelige mængder og et interessant foredrag ved Thomas Rathsack, forfatter og tidligere soldat i Jægerkorpset. Det var også muligt at sidde bag rattet i en lastbil simulator fra TU-Transportens Udviklingsfond.

Sidst på dagen fik Kenneth Jensen overrakt en 3 tons tung gave fra sin medarbejdere, en gave som sikkert også står om 100 år.

Hos Dantra er vi glade og taknemmelige for, at så mange har taget sig tid til at tage del i fejringen, tak til alle dem, der har været med til at gøre det til nogle fantastiske dage.-

Kontakt os

Jeg har som speditørelev fået lov at arbejde meget selvstændigt og med stort ansvar helt fra starten af min elevtid.

Mine erfarne kolleger sørger for at give mig en god oplæring og masser af støtte.

Jeg synes jobbet som speditørelev er både afvekslende og spændende, da der ikke er to dage der er ens. Du ser også hurtigt resultatet af dit arbejde.

Jeg bliver dagligt udfordret af kunder for at finde de mest optimale transportløsninger til dem. Det synes jeg er spændende.

Ud over de mange koordinerende opgaver, får man også lært en masse om de regler der skal overholdes i forskellige lande og bliver dygtig til geografi. 

Camilla, tidligere speditørelev